Esports Futbol 19/12/2010

El Lleida presenta credencials a la zona noble

Cinquena victòria consecutiva amb un nou gol decisiu de Rayo (0-1)

Una acció del partit entre Mallorca B i Lleida

MallorcaCom si fossin dues guerres diferents, a més complicada és la situació econòmica del Lleida més rendiment ofereix l'equip a Segona B. Avui, nova victòria de l'equip blau, la cinquena seguida al campionat (ratxa que no té precedents des de la temporada 94/95), amb un gol decisiu de Rayo als sis minuts de l'inici de la segona part del partit, més que suficient per derrotar al filial del Mallorca a domicili.

El Lleida s'ha mostrat molt superior al seu rival durant tot el partit, si bé al primer temps no ha gaudit de massa ocasions. A poc de començar la segona part, Rayo ha tornat a 'mullar' pel seu equip fent el 0-1 i tenint opció de fer el 0-2 pocs instants després. Un remat de David Giménez al pal al minut 89 podria haver sentenciat el marcador. La tranquil·litat i l'augment de la ratxa dels de la Terra Ferma ha arribat amb el xiulet final.