Futbol Català
Esports Futbol 09/01/2011

Hiroshi trenca la dinàmica victoriosa del Lleida i amplia la ratxa positiva del Sabadell

Rayo ha fallat un penal que podria haver donat l'empat als de la Terra Ferma a deu minuts del final (0-1)

Rayo pressiona una jugada davant la mirada de Marc Fernández en segon pla

LleidaLleida i Sabadell sabien que la ratxa d'un dels dos equips acabaria avui i aquesta ha estat la de l'equip local. La jornada, que presentava un gran cartell amb dos equips en un moment dolç, ha acabat oferint un encontre avorrit entre els dos millors equips catalans en números dels darrers dos mesos de competició al grup tercer de Segona B.

Poques ocasions a destacar al primer temps. Només al tram final, el porter De Navas ha hagut d'intervenir per evitat la diana del Lleida en una gran intervenció sobre la línia de gol a remat de Xavi Jiménez. Un millorat Sabadell a la represa ha tret profit de la seva ocasió més clara amb un gol d'Hiroshi al minut 56. El local Cheikh ha donat la rèplica més clara al gol arlequinat però De Navas ha tornat a resultar providencial. El conjunt de Lluís Carreras s'ha quedat amb un home menys al minut 80 per doble groga a Arnau. El Lleida ha gaudit acte seguit d'un penal per poder empatar el partit però Rayo ha enviat el seu xut per sobre el travesser de la porteria.