Futbol Català
Esports Futbol 22/04/2011

El Lleida perd una oportunitat d'or davant l'Alzira mentre l'Hospitalet ho aprofita a Alcoi

Ensopegada inesperada dels de la Terra Ferma a casa contra un equip que guanya esperances de permanència. Els riberencs derroten l'Alcoià a domicili i encara tenen opcions de promoció d'ascens

Cirio, determinant en el triomf riberenc

BarcelonaTres partits del grup tercer es van avançar al vespre d'ahir. La sorpresa va saltar a Lleida, on l'equip d'Emili Vicente va caure per 0-2 davant l'Alzira. Els gols de Juan Pedro, passat el quart d'hora, i David, als vint de la segona, van resultar determinants per al triomf visitant. Amb aquests tres punts l'Alzira pot somiar amb la plaça de promoció de permanència mentre que el Lleida, encara quart aquesta matinada, estarà pendent del partit del Sant Andreu per saber si segueix dins la zona noble.

Un altre equip català, l'Hospitalet, va saber treure petroli d'aquesta situació. Els riberencs van derrotar el tercer classificat, l'Alcoià, a domicili. Fabiani va avançar els locals als quatre minuts de joc, però Sergio Cirio va empatar abans del quart d'hora. Una nova diana dels valencians, obra de Diego (22'), va rebre la ràpida resposta d'Eloi Fontanella dos minuts més tard. Molt cara li va sortir la diana al davanter riberenc. L'àrbitre li va ensenyar la segona cartulina groga per celebrar el gol recolzat contra les tanques publicitàries. Tot i jugar amb 10 efectius bona part del partit, als onze minuts de la represa novament Cirio va signar el gol del triomf de l'Hospi.

El Santboià, per la seva banda, va derrotar el Gandia al Joan Baptista Milà. L'equip de Paco Clos abandonarà la Segona B amb el cap ben alt, sumant 14 dels darrers 21 punts en joc i perdent només un partit dels darrers set. Ahir, dos ràpids gols de Monty i Fran Piera va posar el parcial de 2-0 al marcador. Alexis va retallar distàncies però novament Fran Piera va posar el 3-1. El gol visitant de Pereira al minut 89 no va variar el destí final del partit.