Futbol Català
Esports Futbol 06/01/2011

El Lleida podria tancar la temporada amb superàvit

L'entrada de mes de dos milions d'euros permetrà passar de la crisi a la comoditat

àngel Garreta
1 min
La presidenta de l'entitat amb el cartell de la campanya d'abonaments

LleidaDiuen que els Reis d'Orient poden aconseguir somnis que semblen impossibles i al Lleida, en concret, li han caigut del cel gairebé dos milions i mig d'euros que serviran no només per pagar les nòmines pendents de la plantilla professional de Segona B sinó també per garantir el projecte durant els mesos restants de la present temporada.

Així ho ha assegurat la presidenta de l'entitat, Anabel Junyent, en declaracions al diari Segre. Per a Junyent "els diners era el que ens preocupava a tots i ara ja ens podem oblidar d'això i centrar-nos en el futbol i la gran temporada de l'equip. Tots els jugadors i tots els treballadors del club estaran al dia fins al final de la temporada". El Lleida tenia un milió d'euros de pressupost per la present campanya, xifra que quedarà multiplicada amb els milions guanyats de la demanda contra el Banco Popular. El club de la Terra Ferma, per difícil que sembli de creure, passarà en una mateixa temporada de patir una forta crisi econòmica a benestar monetari. No obstant, seran els administradors judicials del club els que decidiran sobre quantitats pendents en nòmines de temporades anteriors a la present.

Nova campanya d'abonaments

L'excel·lent moment esportiu de l'equip d'Emili Vicente ha servit d'estímul per la nova campanya de captació de socis del Lleida. Són nou els partits de Lliga que queden per disputar-se al Camp d'Esports -el primer d'ells aquest diumenge contra el Sabadell- i els preus dels carnets són els següents: Tribuna Alta Central i Llotges - 165 euros (115 per als Jubilats); Tribuna Lateral i Baixa - 105 euros (75 per als Jubilats); Lateral i Gols - 90 euros (65 per als Jubilats); Universitari - 50 euros; Jove (de 11 a 21 anys) - 50 euros; Infantil (de 0 a 11 anys) - 8 euros.

stats