Futbol Català
Esports Futbol 24/02/2011

Carreras, al Barça B?

El FC Barcelona podria estar interessat en la figura del tècnic del Sabadell per reemplaçar una possible sortida de Luis Enrique, segons el diari Sport

Redacció
1 min
Carreras, tècnic del Sabadell

BarcelonaLes dues bones temporades de Luís Enrique amb el filial del Barça, la primera obtenint l'ascens a Segona A i la segona consolidant l'equip a la categoria de plata, podrien suposar la sortida del tècnic asturià cap a un club de Primera Divisió el proper estiu. Segons el diari Sport, la direcció esportiva del club blaugrana ja treballa per tal de tenir coberta la possibilitat d'un recanvi i el tècnic del Sabadell, Lluís Carreras, seria el més ben col·locat per ocupar la banqueta del segon equip barcelonista. A 'can Barça' agraden tant l'estil personal de l'entrenador arlequinat com el seu vistós sistema de joc, atractiu pel que els aficionats estan acostumats a la categoria de bronze i que, a més, està donant grans resultats esportius.

Per darrere l'entrenador del Sabadell, pren també força el nom d'Albert 'Txapi' Ferrer, actual tècnic del Vitesse a la primera divisió d'Holanda, l'Eredivisie. Equips de primera com l'Almeria, el Mallorca o el Racing ja van intentar fitxar Luís Enrique fa uns mesos. El tècnic del Barça B no va acceptar cap d'aquestes ofertes però el seu futur a partir de l'estiu, amb la temporada finalitzada, podria ser a la màxima categoria del futbol.

stats