Futbol Català
Esports Futbol 27/04/2011

Lluís Elcacho: "Si aconseguim salvar la categoria segur que la plantilla donarà un salt de qualitat"

El tècnic del Balaguer es mostra convençut del bon futur de l'entitat amb la quantitat de jugadors joves i de projecció de la seva plantilla

àngel Garreta
1 min
El tècnic del Balaguer veu futur dins el seu equip

BalaguerEl Balaguer disputa enguany la seva setena temporada consecutiva a Tercera després del seu retorn des de Primera Catalana la temporada 03/04. En tot aquest temps, el conjunt vermell ha lluitat cada any per la permanència, acostumat a protagonitzar millors segones voltes que primeres. A dia d'avui, l'equip que dirigeix l'exjugador Lluís Elcacho ocupa la dissetena posició, la primera de la part baixa de la taula que permet salvar-se del descens directe i del no compensat de forma absoluta.

En temps de crisi, l'equip de La Noguera s'ha hagut d'estrènyer el cinturó a nivell de pressupost. "Hem fet una plantilla curta i de gent molt jove i molt treballadora, però començar la temporada a sota de la classificació i gairebé amb els mateixos jugadors sempre ens fa arribar al tram final justos de forces", comenta el tècnic del Balaguer. Per Elcacho, és evident que "si aconseguim salvar la categoria segur que la plantilla donarà un salt de qualitat. Aquest any ens servirà d'experiència una barbaritat".

L'escalada del conjunt balaguerí a finals de la primera volta "semblava que ens faria sortir ràpid de la zona baixa de la lliga, però no ha estat així. Ara ens veiem obligats a donar-ho tot fins al final i aconseguir els màxims punts possibles" argumenta l'entrenador lleidatà, que considera que "aquesta temporada és la més complicada de totes per a nosaltres i per a tots els equips de la categoria que han retallat pressupost, que són la majoria".

stats