Futbol Català
Esports Futbol 10/10/2011

L'entrenador Manolo Márquez carrega contra l'àrbitre després de la primera derrota com a local

El tècnic, gens habituat a criticar durament els col·legiats, va responsabilitzar en part Pulido Santana de la primera ensopegada a casa en any i mig

Redacció
1 min
El tècnic escapulat Manolo Márquez

BadalonaEl Camp del Centenari va deixar de ser inexpugnable diumenge. El partit del Badalona davant l'Oriola semblava encaminat a un nou triomf local però dos gols del visitant Cases en tres minuts, just sobre el temps reglamentari, van donar la volta a l'electrònic. Al marge de les reflexions esportives, l'entrenador badaloní Manolo Márquez va carregar contra l'àrbitre, un fet poc habitual en les seves rodes de premsa.

Per l'entrenador escapulat "l'àrbitre ha influït molt en el desenllaç final. Les dues targetes han sigut còmiques. El problema és que molts d'ells mai han jugat a futbol. Si aquest àrbitre ho hagués fet, no hauria ensenyat cap de les dues targetes (a Robles)". Futbolísticament parlant, Márquez considera que l'equip "ha trencat aquesta ratxa en el millor partit d'aquesta temporada".

Aquesta és la primera vegada a la lliga que el Badalona encaixa dos gols en un mateix partit i posa fi, també, a la mitjana anglesa de guanyar a casa i empatar a fora que sumava l'equip des de la segona jornada del campionat. El proper compromís per als badalonins serà al camp del València, Mestalla.

stats