Futbol Català
Esports Futbol 21/12/2010

El millor Badalona de la història a la categoria

En el seu debut a Segona B, Manolo Márquez està superant registres

àngel Garreta
1 min
Manolo Márquez està fent història en la seva primera temporada

BadalonaQuan el món del futbol viu una crisi econòmica, no tot dins la crisi és dolent. L'actual escenari del futbol català ha provocat que molts clubs s'hagin atrevit, finalment, a donar l'alternativa a tècnics joves i sense un llarg currículum. La majoria d'ells estan responent i un cas evident és Manolo Márquez, tècnic del Badalona. Debutant a la categoria i constructor del millor Prat de la història a Tercera Divisió, els seus números van fer donar el salt a un equip amb exigència com és el Badalona.

La banqueta escapulada no ha estat, fins ara, un lloc gaire còmode. El club, amb un projecte d'estadi nou a la vista i amb la clara intenció cada any de disputar la promoció d'ascens a Segona A (fins ara sense èxit) havia generat dubtes entre l'aficionat sobre si Márquez era l'home ideal per a un nou projecte. Els números parlen sols. El tècnic barceloní ha deixat el Badalona tercer a la taula i gaudirà de les festes de Nadal sense conèixer la derrota al seu estadi i presentant els millors números de la història de l'equip a la categoria de bronze del futbol estatal.

En cap temporada anterior de l'equip a Segona B s'havien obtingut 32 punts en 18 jornades de campionat. En l'assemblea del club recentment celebrada, el president, Fermín Casquete, va assegurar la viabilitat econòmica de la temporada fins al juny i la construcció del nou estadi. Tot plegat fa pensar que el Badalona es troba davant una oportunitat única de fer història.

stats