Futbol Català
Esports Futbol 22/08/2011

Mariano, l'aposta del Badalona

El reduït nombre d'efectius del Badalona obre pas a jugadors del Juvenil A. Mariano, la sensació de la pretemporada, va debutar en l'estrena de la Segona B

àngel Garreta
1 min
Mariano, celebrant un dels seus gols al Torneig d'Històrics

BadalonaL'inici del campionat del grup tercer de Segona B per part del Badalona va ser amb derrota però va deixar una sèrie d'aspectes positius en el conjunt escapulat malgrat no sumar cap punt en l'inici de la lliga. El joc de l'equip va ser bo tot i haver ensopegat, i va servir també per veure l'aposta per jugadors de la base que salten a Segona B, com és el cas de Mariano Díaz.

El jugador del Juvenil A badaloní és un dels noms propis de la pretemporada del bloc dirigit per Manolo Márquez. Protagonista indiscutible del Torneig d'Històrics del futbol català celebrat a la Verneda a principis d'agost -on el Badalona es va proclamar campió-, l'alt i hàbil davanter centre es va poder estrenar a la lliga de Segona B en debutar-hi el primer dia, i entrar-se els darrers 21 minuts en el lloc de Goicoechea. L'aposta de futur dels tècnics badalonins amb la seva jove promesa és ferma.

Márquez disposa actualment d'una plantilla curta que ha renovat bona part de les cares, però no dubta que "si és necessari, donarem oportunitats als juvenils. No han desentonat gens, tot al contrari, han donat més profunditat a l'equip". El nombre poc elevat de fitxes de la primera plantilla sumat a les bones sensacions de Mariano durant l'agost, estrena a Terol inclosa, li podrien obrir les portes del primer equip de bat a bat.

stats