Futbol Català
Esports Futbol 10/12/2010

El Martinenc celebra la seva primera jornada de regles de joc i "fair play" destinada a pares i mares

L'entitat del Guinardó vol un comportament exemplar de les famílies al camp

àngel Garreta
1 min
Cartell de la jornada dedicada als pares

BarcelonaEl Futbol Club Martinenc iniciarà aquesta tarda a les 18:30 hores a l'espai social CEM Guinardó la primera de les seves jornades orientades a pares, mares i familiars dels seus jugadors i jugadores per tal de donar a conèixer les regles del joc i certs patrons de joc net durant els partits. Aquesta primera jornada comptarà amb la presència de Jaume Rerverte, cap de formació del col·legi d'àrbitres.

El secretari tècnic del club, Manolo Murciano, ha afirmat al lloc web de l'Ara que "és essencial que els pares i mares dels nostres futbolistes coneguin, d'una banda, el reglament de la competició al detall. Aquest fet provocarà que certes decisions no siguin protestades tal com es fa ara, que es protesten per desconeixement profund del reglament". Al marge de l'aspecte més purament tècnic i reglamentari, Murciano considera que "una bona línia de comportament general és preventiva per tal d'evitar possibles problemes en el futur i ajudem també a una convivència millor als camps de futbol i a treure pressió als jugadors en edats encara formatives".

Al club del Guinardó consideren que la formació dels jugadors comença pels pares i és per això que tindrà lloc aquesta jornada de reflexió en comú. L'entitat té previst, en el futur, ampliar aquestes jornades i també orientar el sentit de les mateixes a diferents aspectes i entorns del futbol.

stats