Futbol Català
Esports Futbol 25/01/2011

El primer equip del Mataró diu adéu

L'entitat del Maresme es quedarà sense competir el que resta de lliga després de no presentar-se per segona vegada a un partit i la FCF estudia ara la sanció

Redacció
1 min
Al camp del Ripollet, el líder del grup 1 de la Preferent Territorial,  el Mataró va sumar la seva desena derrota en setze partits.

MataróEl Club Esportiu Mataró ha viscut la crònica d'una mort anunciada. Malgrat els intents de la directiva groc-i-negre per intentar ajornar el partit contra el Tona per tal de poder federar nous jugadors per competir a les files del seu primer equip, finalment això no va ser possible i el Mataró no es va presentar al partit d'aquest cap de setmana.

Aquesta és la segona incompareixença de l'equip a Preferent, després de no fer acte de presència contra l'Avià la jornada anterior. Aquest fet comporta la retirada automàtica de la categoria, deixar de competir durant tota la segona volta i restar a l'espera de la sanció que pugui imposar la Federació Catalana de Futbol. El reglament de competició diu que una part de la sanció és el descens automàtic de categoria per la següent temporada, però la reestructuració de totes les divisions catalanes per aquest proper estiu -on no hi ha previst cap descens classificatoria de Preferent- podria mantenir al Mataró a l'equivalent a la mateixa categoria, que passaria a rebre el nom de Segona Catalana.

La directiva del club del Maresme aposta per tornar a crear un primer equip de cara a la propera temporada, desconeixent encara la categoria en què aquest podria militar. Cal recordar que durant el proper curs el CE Mataró viurà el centenari de la seva fundació.

stats