Publicitat
Publicitat

Futbol Català

L'empresari exigeix ajuda institucional i el regidor d'esports l'acusa de protagonisme

El Mataró FC mor abans de néixer

El club que volia impulsar l'antic secretari tècnic del CE Mataró, Eulogio Carmona, finalment no existirà per discrepàncies amb l'Ajuntament de la ciutat

El projecte que estava cridat a prendre el relleu de l'històric Club Esportiu Mataró finalment no serà una realitat esportiva. Segons informa el portal digital capgros.com, l'empresari Eulogio Carmona (antic responsable de fitxatges del desaparegut Mataró) no competirà amb el Mataró Futbol Club, l'entitat que havia registrat fa un parell de mesos al Consell Català de l'Esport i que ja tenia elaborats l'escut i els dissenys de les samarretes.

Carmona argumenta "poca col·laboració de part de l'Ajuntament i en concret de l'Institut d'Esports" per culpa d'un "estricte protocol de no concedir ni un gram de flexibilitat per dotar a Mataró d'un primer equip que representi la ciutat". L'empresari havia demanat una seu esportiva per poder realitzar les activitats del club i en aquest sentit, el regidor d'esports de Mataró, Ivan Pera, explica que el consistori havia oferit a Carmona "la possibilitat d'utilitzar puntualment una instal·lació si necessita fer proves de jugadors. Instal·lació que mai ha demanat oficialment". Segons Pera, Carmona només té ganes de protagonisme i de fer política.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT