Futbol Català
Esports Futbol 27/01/2011

Miki Carrillo: "Estem en un autèntic somni"

El tècnic de la Muntanyesa afirma que el seu equip va a per totes a la lliga

àngel Garreta
2 min
Miki Carrillo ha portat la Muntanyesa a fer història / Foto: CEEUROPA.CAT

BarcelonaLa història de l'equip representatiu del districte barceloní de Nou Barris viu els seus capítols daurats. La Muntanyesa milita enguany per primera vegada a Tercera Divisió i lluny d'aspirar a la simple i d'altra banda lògica permanència, l'equip groc-i-negre està en boca de tothom per la seva sensacional temporada. En poc més de mitja lliga, la competició l'ha portat de ser l'equip relevació a convertir-se en tota una realitat. Mantenir-se a Tercera és un objectiu del passat. El present de la 'Monta' l'ocupa un objectiu majúscul: play-off.

Bona part del mèrit té un nom propi, el del tècnic Miki Carrillo. En la seva vuitena temporada al club ha aconseguit formar un bloc consistent, que juga a un futbol físic i directe i que mostra un alt nivell de definició en les ocasions que genera. Al mes d'agost Carrillo va manifestar que a il·lusió ningú guanyaria al seu equip. Ara podrà dir que pràcticament tampoc ho fa ningú sobre el camp.

La Muntanyesa està fent història. Algú ho podia imaginar?

Crec que ni nosaltres mateixos. Almenys estar segons a aquestes alçades no ho hauria dit ningú, però no és tampoc casualitat. L'equip està treballant molt bé, fa totes les coses a la perfecció i està en molt bon moment. Estem superant partits difícils i guanyar a camps històrics com el del Terrassa o l'Europa és una meravella. Estem en un autèntic somni.

A l'equip, però, sembla que molta gent encara no se'l pren seriosament.

Doncs espero que ho facin aviat. No obstant, la meva feina és que l'equip funcioni i guanyi partits. Hem passat de ser un equip tradicionalment de Regional i Preferent a estar a Tercera, visitant grans camps i sortint per la tele. Arribats a aquí, crec que a la jornada vint-i-dos ja no hi ha sorpreses. La meva intenció és que l'equip pugui estar molts anys a Tercera.

El joc físic és clau a la Muntanyesa. Mantindrà l'equip el ritme a la segona volta?

Confio que sí. Vam tenir una petita baixada de ritme per culpa també de les lesions, fa unes quantes setmanes, però tornem a estar en un bon moment de forma que espero que es mantingui fins al final.

Si l'equip es classifica pel play-off...

No se com hi anirem. Espero que ens toqui un desplaçament proper en cotxe. Si som campions només haurem de fer una eliminatòria i ja està (rialles). Fora bromes, l'equip és un equip amb pressupost humil, però tothom cobra i suposo que els desplaçaments d'un possible play-off es podrien pagar sense problemes. Ara bé, queda molta lliga per parlar d'això.

stats