Futbol Català
Esports Futbol 04/05/2011

Olmo: "No estic gens satisfet amb la temporada"

El tècnic del Terrassa, crític amb la campanya del seu equip

àngel Garreta
1 min
Olmo, decebut per la temporada

BarcelonaEl Terrassa passa un crític moment esportiu que arrossega des de la Segona B, categoria que va abandonar la temporada passada en baixar a Tercera. Superats els principals maldecaps econòmics, l'equip egarenc va començar prou bé un campionat de lliga que l'ha portat a la zona baixa i a patir per moments per mantenir la categoria. Finalment, el conjunt vermell tornarà a jugar a la darrera divisió estatal la propera temporada.

Pel tècnic de la plantilla, Miquel Olmo, el balanç a falta de dues jornades per acabar la lliga "no és gens positiu. No estic satisfet perquè no hem fet una bona temporada". L'entrenador considera que "l'equip ha estat per sota de les espectatives que haviem generat. A la conclusió del campionat ho analitzarem tot, perquè hem patit moltes circumstàncies que, argumentades, donaran la resposta a perquè aquest equip no està on havia d'estar".

Olmo creu que és evident que "el Terrassa havia de donar millor resposta en una temporada que espero que només sigui de transició. Nosaltres voliem aspirar a competir entre els sis set primers i ni de lluny estem en aquestes posicions. Un club com aquest sempre ha de mirar més a dalt".

stats