Futbol Català
Esports Futbol 04/07/2011

La Muntanyesa acceptaria pujar a Segona B substituint al Lleida però sense haver de pagar

El president de l'entitat de Nou Barris ha declarat al portal FutbolCatalunya.com que prendrà la decisió definitiva demà dimarts

Redacció
1 min

BarcelonaLa RFEF es manté ferma en la seva decisió de no acceptar el Lleida 1939 a Segona B. Per ocupar la seva plaça l'ens federatiu busca entre els equips del mateix àmbit territorial català un voluntari per ascendir al tercer nivell del futbol estatal. En principi, donat que el nou Lleida no baixa per deute econòmic sinó per decisió burocràtica, aquest ascens no hauria de suposar cap cost extra a l'equip candidat.

D'aquesta manera, la Muntanyesa, que havia descartat ascendir a canvi d'aportar una elevada quantitat d'euros, podria finalment decantar-se per donar-li resposta afirmativa a la Federació Espanyola si les condicions se centren en la simple acceptació. El president del club barceloní, Emilio Llamas, ha declarat a FutbolCatalunya.com que "si acceptem la plaça de Segona B no la vendrem a ningú sinó que jugarem nosaltres. Aquest dimarts decidirem si acceptem o no, encara que crec que serà que sí".

stats