Futbol Català

Els groc-i-negres no mouran gaire mercat fins saber a quina categoria jugaran

Tensa espera de la Muntanyesa

Amb la majoria de clubs catalans perfilant les seves plantilles, l'equip de Nou Barris encara no sap a quina divisió militarà la temporada vinent

La Muntanyesa ha passat en poques setmanes de l'eufòria per una temporada històrica, acompanyada del somni de l'ascens al camp, a viure dies d'incertesa sobre el seu immediat futur. L'equip del barri barceloní de la Prosperitat està pendent de la Reial Federació Espanyola de Futbol i el famós 'cas Lleida' per saber si ha de dissenyar una plantilla i un pressupost per Segona B o per Tercera Divisió. És per això que el club groc-i-negre ha mogut poques fitxes fins ara.

Amb el cos tècnic i bona part del bloc renovat, Miki Carrillo encara no sap a quina divisió entrenarà per novena temporada consecutiva la 'seva' Muntanyesa. De moment, el club presidit per Emilio Llamas ha incorporat a Andrés Borges del Palamós i Fran del Cornellà. En el capítol de baixes, Joan no seguirà (per motius d'estudis) com tampoc la figura de l'equip aquesta temporada, Quim Araujo, que fitxa pel Sant Andreu. També abandonen la disciplina groc-i-negre Xavi Valls (Cornellà) i Raúl Hernández (Sants). Tenen assegurada la seva presència la propera temporada els renovats Gerard Creus, Aljama, Barriendos, Comas, Padilla, Ruben, Miguel Rubio, Achille, Villegas, Edgar, Marc Ramírez i Ferran.