Futbol Català
Esports Futbol 20/06/2011

Les estadístiques juguen gairebé al 50% en la final de la Muntanyesa al Municipal de Nou Barris

A l'equip barceloní li serveixen 11 dels 21 resultats obtinguts a casa aquesta temporada

àngel Garreta
San José, autor de l'empat, en una imatge d'arxiu

BarcelonaTotes les victòries a casa de la Muntanyesa aquesta temporada (onze comptant lliga i promoció), són per 1-0 o 2-1, resultats que servirien per pujar a Segona B en el primer cas i forçar la pròrroga en el segon. La suma són la meitat més una del global de partits disputats al Municipal de Nou Barris aquesta temporada. Dels vint-i-un encontres, deu han acabat o bé en empat o bé en derrota, resultats que deixarien l'equip presidit per Emilio Llamas i entrenat per Miki Carrillo sense premi.

Set vegades (sis en lliga i una en play-off) ha guanyat la 'Monta' a Nou Barris als seus rivals per 1-0, el resultat ideal per assolir l'ascens. En quatre, ho ha fet per 2-1, resultat que, com en la tornada de les semifinals contra el Rayo Cantàbria, forçaria la pròrroga. El tècnic, Miki Carrillo, va declarar als micròfons de COM Ràdio en finalitzar el partit que "la victòria per la mínima és el resultat que millor se'ns ha donat aquesta temporada i ara mateix el signem tots. El gol nostre a Las Llanas pot ser vital".