Futbol Català
Esports Futbol 12/06/2011

La 'Monta' fa créixer la seva llegenda

Quim Araujo ha estat l'autor del gol que ha empatat l'eliminatòria i de la diana decisiva des del punt fatídic. Marc Ramírez ha estat protagonista aturant una pena màxima. L'equip de Nou Barris s'ha imposat davant el Rayo Cantàbria per 1-0 (3-1 a penals)

àngel Garreta
Araujo celebra la diana del gol que ha empatat les semifinals

BarcelonaLes jornades històriques s'acumulen dins la temporada d'or que està signant la Muntanyesa. L'equip barceloní havia de capgirar un gol en contra del partit d'anada contra el Rayo Cantàbria, i ho ha fet portant la tornada fins a una pàgina èpica brodada des del punt de penal. Quim Araujo, l'autèntica estrella del partit, ha fet el gol que necessitava l'equip de Miki Carrillo just sobre la mitja hora del primer temps, aprofitant un greu eror de la defensa visitant en un refús i foradant la xarxa rival pel pal curt del porter.

El Rayo, desaparegut durant el primer temps, s'ha activat a la represa fent passar tot el seu perill al contraatac per les botes de Rocha. El número set dels blanc-i-blaus ha fet el primer xut a porta visitant en el minut 53, enviant la pilota sobre el cos de Marc Ramírez. El remat posterior, sobre el refús del primer xut, l'ha desviat un defensa de la 'Monta' sota pals salvant el gol. El porter local ha estat providencial a falta de vuit minuts pel final, estirant-se per refusar un xut creuat i enverinat de Rocha.

A la pròrroga, res ha mogut el marcador però l'equip local ha portat més el pes del joc i ha buscat amb més insistència el gol que no pas el seu rival. Quim Araujo, als minuts 97 i 116, ha provat un xut idèntic des de la frontal de l'àrea que en primera instància ha marxat fregant el pal i en segona un xic per sobre el travesser. Als penals, després de transformar el primer xut tots dos equips, el Rayo ha fallat tres penes màximes seguides (travesser, porter i pal) i la figura de la Muntanyesa, Quim Araujo, ha posat la cirereta del pastís transformant el 3-1 definitiu que ha fet esclatar un Municipal ple de gom a gom i amb una envejable animació d'altíssim nivell.