Futbol Català
Esports Futbol 27/12/2010

Natxo González: "Tornar a obtenir bons resultats és un premi per l'equip, que mai ha deixat de treballar"

L'entrenador del Sant Andreu creu que la mala ratxa superada no era normal

àngel Garreta
1 min
Natxo González

BarcelonaDesprés de deu setmanes sense tastar el sabor de les victòries, el Sant Andreu ha aconseguit tancar l'any 2010 tornant al bon camí. Amb dos triomfs seguits, l'equip quadribarrat s'ha tornat a enganxar a la zona alta de la lliga i això fa mostrar-se optimista al seu entrenador, Natxo González, qui creu que "l'equip ha competit molt bé, malgrat que la gent ens ha mirat amb lupa, però no ens hem deixat portar per situacions externes. Jugant millor o pitjor hem tornat a trobar el camí de la victòria".

L'entrenador andreuenc considera clau l'aturada per les festes de nadal en un moment de retrobat optimisme "perquè ens els últims set dies hem disputat tres partits on ens hi jugàvem molt i entre malalties, molèsties i problemes físics la veritat és que teníem problemes. Alguns futbolistes van arribar a jugar amb dolor i això demostra implicació de cada component d'aquest equip. Tornar a obtenir bons resultats és un premi per l'equip, que mai ha deixat de treballar".

De cara a l'escalada de l'equip barceloní a la classificació, González no descarta reforçar el seu bloc de jugadors i afirma que "l'equip té una fitxa lliure, però cal tenir recursos i en aquests moments no estan les coses com per tirar coets. En tot cas segur que ho parlarem, però vaja, ara mateix confio plenament en la gent que tinc".

stats