Futbol Català
Esports Futbol 08/03/2011

Natxo González: "Mai ens hem posat nerviosos perquè sabíem que arribaria el nostre moment"

El tècnic andreuenc veu al seu equip en el bon camí

Redacció
1 min
Natxo González

BarcelonaDesprés de disset jornades fora dels llocs de privilegi, l'important triomf del Sant Andreu el passat cap de setmana contra l'Alacant ha permès al quadre dirigit per Natxo González tornar a entrar al grup de play-off com a quart classificat. L'equip ocupava la tercera plaça quan es va disputar la dotzena jornada del campionat de lliga i va caure de la zona alta després de perdre per 1-0 al camp del Mallorca B. Fins la passada jornada, la número vint-i-vuit, l'equip andreuenc ha passat per una ratxa que s'ha transformat d'irregular a eficaç per tornar a optar a tot fins al final de lliga.

Pel tècnic quadribarrat "ni ens vam tornar bojos quan vam estar tantes jornades sense guanyar ni ens tornarem bojos ara per estar quart. Mai ens hem posat nerviosos perquè sabíem que arribaria el nostre moment". Natxo González afirma que, amb 30 punts en joc "buscàvem arribar a les últimes jornades amb possibilitats. A partir d'aquí veurem qui és més fort".

"Crec que es mantenen intactes les opcions per l'Alacant, per nosaltres i per tot el grup que estem allà dalt, que som molts i que lluitarem fins al final" va declarar el màxim responsable de la banqueta andreuenca en finalitzar el partit del passat diumenge. Natxo González dibuixa un escenari on "estem recuperant a gent molt important que hem tingut aturada durant temps, arribem frescos i en definitiva tot fa pensar que podem viure una situació de regularitat fins al final".

stats