Futbol Català
Esports Futbol 06/05/2011

Natxo González deixarà el Sant Andreu i posarà punt i final a una gran etapa esportiva

L'entrenador del conjunt andreuenc finalitza contracte i a les seves poques ganes de seguir cal sumar l'alta fitxa que rep i que la futura directiva no vol assumir

àngel Garreta
1 min
Natxo González tanca la carpeta d'una era brillant del Sant Andreu

BarcelonaLa Unió Esportiva Sant Andreu tancarà d'aquí dos diumenges una petita etapa de la seva història recent. La nova directiva, que encapçalarà Manuel Camino, retallarà de forma dràstica la partida de diners destinada a configurar la primera plantilla quadribarrada a Segona B. El futur pressupost, estimat en poc més de 300.000 euros, no permetrà poder comptar amb bona part dels jugadors actuals i tampoc amb el tècnic, Natxo González, un dels millors pagats de la categoria entre tots els grups.

L'entrenador basc, que ja no volia seguir aquesta temporada després de quedar-se a les portes de l'ascens a Segona A, ha acabat assumint la direcció de la plantilla un darrer any per convenciment personal de Joan Gaspart. Ara, un cop finalitzat el seu contracte, no hi haurà problema entre tècnic i directiva per decidir el punt i final a la seva etapa quadribarrada. Ni Natxo González vol seguir ni la junta renovar-lo.

El futur 'míster' podria sortir de Tercera

Damunt la taula dels futurs directius hi ha ara mateix diversos noms de tècnics per ocupar el càrrec que deixarà González un cop acabada la lliga. La directiva, ajustada al pressupost, busca el perfil d'un entrenador jove, amb projecció i que no tingui un perfil salarial alt. En les darreres setmanes havia sonat amb força l'opció de Miki Carrillo, tècnic de la Muntanyesa, equip revelació de Tercera. La seva candidatura, però, sembla haver perdut força en els últims dies tot i no estar descartada del tot la seva aposta.

stats