Futbol Català
Esports Futbol 28/09/2011

L'Olot vol que l'aficionat visitant faci de turista

El club engega una campanya de paquets comercials per completar la visita futbolística dels seguidors del conjunt rival amb turisme, compres i gastronomia

Redacció
1 min
El vicepresident del club Jordi Vayreda (esquerra) i el president de l'associació d'hostalatge Gerard Xifra

OlotLa directiva de l'Olot ha engegat una interessant iniciativa social encarregada de dirigir el turisme esportiu que genera les visites dels equips rivals a la lliga cap als gremis professionals de la comarca de la Garrotxa, per tal que siguin ells qui ofereixin uns paquets de visita que completin un matí o una tarda de futbol. El visitant, al marge de seguir ocasionalment al seu equip, podria farcir el dia d'altres activitats culturals, turístiques o gastronòmiques.

En declaracions a la pàgina web oficial de l'Olot, el vicepresident de l'Olot, Jordi Vayreda, considera que "el futbol obliga l'equip rival, als seus familiars i aficionats a trepitjar la nostra comarca. Aquesta obligació pot ser molt ben aprofitada si s'ofereix una oferta. Són moltes les persones que setmana rere setmana visiten els camps de futbol de l'Olot, tant per veure el primer equip, com per animar algun dels deu equips de base que hi ha al club. És per això que volem que el visitant, quan vingui a Olot, pugui cobrir les seves necessitats. Sigui quin sigui el resultat del partit, volem que els seguidors rivals s'enduguin un bon record de la comarca".

Per la seva banda, Gerard Xifra, president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa ha destacat la importància de treballar en xarxa entre les entitats de la comarca per potenciar el territori considerant que aquesta col·laboració és "molt bona, ja que oferim als visitants de l'equip rival una oportunitat de descobrirr la comarca, i no només el camp de futbol. És una oferta completa: esport, gastronomia, cultura i paisatge".

stats