Futbol Català
Esports Futbol 18/05/2011

El Palamós impugna el partit contra el Vilafranca però la Federació Catalana no li dóna la raó

En cas d'èxit, el degà hauria guanyat 0-3 als despatxos i hauria salvat el descens directe per situar-se en places de descens no compensat. La impugnació no ha estat acceptada pel jutge únic i l'equip gironí acabarà definitivament descendit a Catalana

àngel Garreta
1 min
Una imatge del partit impugnat

BarcelonaEl jutge de Competició i Disciplina de la Federació Catalana de Futbol ha desestimat aquest vespre el recurs presentat pel Palamós per alineació indeguda del juvenil Dani Antolínez a les files del Vilafranca, el seu rival a la darrera jornada del campionat de lliga de Tercera. Segons els arguments del club gironí, el jove futbolista no podia prendre part dels darrers partits de la competició en no haver disputat prèviament cap minut en jornades anteriors amb el seu club.

Amb aquesta impugnació, el Palamós ha buscat als despatxos un remei de darrera hora al seu inevitable descens directe a Primera Catalana. En cas d'èxit, el degà del futbol català hauria sortit del pou per situar-se dues places per sobre del descens i pendent només d'un ascens català a Segona B per matenir la plaça a Tercera. El Vilanova hauria descendit matemàticament d'haver-se produït una resolució favorable al cas.

stats