Futbol Català
Esports Futbol 18/08/2011

Canvi de camp i horari pel Santfeliuenc

Buscant un recinte amb més proximitat del públic, el conjunt blanc-i-blau es trasllada a pocs metres del Parc Esportiu Les Grases i avança un quart l'horari com a local

Redacció
1 min
El Parc Esportiu ja no acollirà els partits del Santfeliuenc

Sant Feliu de LlobregatTemporada de canvis futbolístics a Sant Feliu. Els directius del Santfeliuenc, d'acord amb els tècnics de la primera plantilla, han decidit canviar de camp de futbol de cara a la temporada que està a punt de donar inici. El Parc Esportiu Les Grases resulta massa fred per l'equip, amb una pista d'atletisme pel mig i una grada aïllada. El club blanc-i-blau no es desplaçarà gaire lluny, tot just al costat, al camp de futbol Les Grases, instal·lació destinada únicament al futbol i molt més acollidora.

A la novetat del camp s'afegeix també el canvi d'hora dels partits com a local. L'equip jugarà a les 11:45 hores enlloc de les 12 del matí, un horari que en equips com la Gramenet era tradicional i singular i que ara també adopta el club de Sant Feliu. L'entitat, amb l'estrena de Les Grases, sumarà el seu cinquè camp de futbol en 106 anys de vida, tal com informa el blog oficial del club: El 'Coro', La Pineda, La Rambla, Parc Esportiu i Les Grases.

stats