Veterans
Esports Futbol 31/12/2010

Els veterans de l'Europa i l'Espanyol estrenaran l'any recollint joguines per als nens més necessitats

Futbol en busca del somriure dels nens per la nit de Reis

àngel Garreta
2 min
El cartell del partit solidari

BarcelonaEls equips de veterans de l'Europa i l'Espanyol jugaran el primer partit de l'any 2011 sobre la gespa del Nou Sardenya, i ho faran per una bona causa. Tots dos equips s'han sumat a la campanya de recollida de joguines de l'Europa, iniciada a principis de desembre, i destinaran els esforços del partit a aquest motiu solidari. De fet, els jugadors de totes dues formacions aportaran també joguines per als més petits, a banda de vestir-se de curt.

El Club Esportiu Europa ha organitzat aquest acte en paral·lel a la seva vigent campanya de recollida de joguines, campanya que anirà destinada als nens petits menys afavorits de Gràcia. La matinal del diumenge dia 2 (a les 12:30 hores), els veterans d'aquests dos clubs històrics disputaran un amistós benèfic que vol servir de reforç per a la recollida de més joguines, a pocs dies vista de la nit de Reis.

L'acte serà de portes obertes al públic. No obstant això, els organitzadors apel·len a la solidaritat de la gent per tal que tota aquella persona que pugui s'apropi a l'estadi amb una joguina per fer-ne donació, malgrat que no sigui obligatori fer-ho. Aquesta serà la segona vegada en pocs anys que juguin els veterans d'Europa i Espanyol a l'estadi dels graciencs. La primera va ser pel centenari del club escapulat, el 24 de maig del 2008.

Castelldefels i Vista Alegre, tot un clàssic de la causa

El mateix diumenge dia 2, però mitja hora abans (a les 12), la ciutat de Castelldefels acollirà una nova edició del Partit Solidari, partit futbolístic emmarcat dins la campanya "Cap nen sense joguina" de la Creu Roja. El partit fa set anys que el disputen en dates nadalenques UE Castelldefels i UD Vista Alegre. L'objectiu de la campanya és recollir el major nombre de joguines per repartir-les la nit de Reis entre els nens més desfavorits de l'entorn castelldefelenc. El duel futbolístic de rivalitat local resulta un immillorable escenari per aconseguir-ho. El partit es disputarà al Municipal de Can Vinader amb una novetat respecte a les edicions anteriors: un partit de benjamins com a preliminar, a les 10:30 hores.

stats