Futbol Català
Esports Futbol 16/05/2011

Pedro Dólera renova per l'Europa

El tècnic viurà la temporada vinent el seu tercer curs esportiu consecutiu a la banqueta d'un equip amb un públic exigent que s'ha ficat a la butxaca

àngel Garreta
2 min
Dólera entrenarà una tercera temporada a l'Europa

BarcelonaUn cop finalitzada la temporada a Tercera i en la roda de premsa posterior a la victòria de l'Europa davant la Pobla de Mafumet al Nou Sardenya, el tècnic dels europeistes, Pedro Dólera, va fer pública en roda de premsa la seva renovació pel conjunt gracienc una temporada més. "Vaig ser sincer i vaig dir que hi havia ofertes per sortir, però sóc un home de club i quan veig un equip com el que tinc, una afició i un camp que m'agraden, la resta és igual. Ja no és un tema de diners, és un tema de sentir-te a casa teva i és com em sento a l'Europa", va afirmar el mister gracienc.

Pedro Dólera va arribar a la banqueta de la històrica entitat escapulada l'estiu de l'any 2009 provinent del Marianao Poblet, de Primera Catalana. En dos anys, el tècnic ha signat els millors resgistres de punts del club en la darrera dècada (54 l'anterior i 58 enguany), ha apostat per un joc alegre i combinatiu i ha aconseguit pacificar una afició exigent que, tot i que segueix sense tastar el somni d'un play-off, ha valorat l'esforç i entrega d'una plantilla compromesa.

"Quan vaig arribar aquí tenia por que tot això se'm fes gran. Altres anys havia vist pancartes en contra de l'equip, mocadors a l'aire, insults contra l'entrenador... i a mi això encara m'ha de passar. Suposo que la gent veu que l'equip dóna tot el que té i que els tècnics també donem tot el que tenim. Treballem fort, però després el futbol és futbol i la temporada i les victòries es desenvolupen com toquin", ha admès un Dólera que descarta que l'any vinent la promoció d'ascens hagi de ser l'objectiu. Pel tècnic "ha de seguir sent un somni, però ens hem de marcar superar-nos altra vegada, seguir creixent, millorar la temporada actual i el temps acabarà dient què farem".

stats