Futbol Català
Esports Futbol 10/07/2011

Belmonte: "No em vull comparar amb ningú"

El nou tècnic andreuenc remarca que el projecte comença de zero

Redacció
1 min
El nou tècnic andreuenc en l'entrevista amb BTV

BarcelonaLa Unió Esportiva Sant Andreu viu un estiu de canvi radical, sobretot en el projecte esportiu, fruit del relleu a la presidència. Amb la marxa de Joan Gaspart i l'entrada de Manuel Camino, el pressupost s'ha ajustat al màxim i la plantilla que la direcció esportiva i el nou entrenador, Pere 'Piti' Belmonte estan dissenyant, està calculada fins al darrer cèntim. El tècnic andreuenc ha repetit en cada entrevista des del seu fitxatge pel club quadribarrat que toca començar tot des de zero i la realitat així ho marca.

En declaracions al programa pilot d'un nou espai radiofònic anomenat 'Històrics BCN' que s'estrenarà la temporada vinent a Ràdio Ciutat Vella, Belmonte ha insistit en el seu perfil propi com entrenador, destacant el passat de Natxo González de qui diu que "va fer unes temporades molt bones al Sant Andreu. Ara això ha quedat al record i a la història del club. No em vull comparar amb ningú, les comparacions són odioses". Respecte la plantilla, el tècnic creu que "hem de buscar jugadors que vulguin venir i entendre el nostre projecte. Estem fent molts fitxatges perquè tot és pràcticament nou".

Piti es mostra satisfet del perfil que, de mica en mica, va completant la plantilla del conjunt quadribarrat. "Crec que tots els jugadors tenen nivell per demostrar que poden estar al Sant Andreu i fer una bona temporada", va afirmar. D'entre les incorporacions realitzades fins la data, destaquen el retorn d'Eloi Fontanella a la disciplina andreuenca després del seu pas per L'Hospitalet i el salt del jugador més prometedor i desequilibrant de la Muntanyesa, Quim Araujo, a la Segona B.

stats