Futbol Català
Esports Futbol 28/05/2011

El Llagostera es troba a un pas de fer història

Tres dels quatre equips catalans que disputen el play-off d'ascens a Segona B encaren els partits de tornada amb resultats favorables

Redacció
2 min

BarcelonaUn petit poble de Galícia podria anar vinculat per sempre més a la història del Llagostera. A la localitat de Cerceda el campió català de Tercera defensarà un 2-0 del partit d'anada per intentar donar un històric salt a Segona B en la seva primera promoció i en la primera de les oportunitats. L'equip dirigit per Oriol Alsina sortirà de l'aeroport d'El Prat a les 12:50 en direcció Santiago per viure un cap de setmana que podria ser recordat amb lletres d'or a les vuit del vespre de diumenge.

Per la seva banda, la Muntanyesa espera un ple també històric al seu Municipal de Nou Barris per rebre el filial del Cartagena i defensar el valor dels gols fora de casa amb el positiu 1-1 de l'anada. L'equip barceloní espera intimidar esportivament al seu rival amb l'ambient d'un recinte que podria quedar-se petit per veure el primer partit de play-off de la història del club al seu terreny de joc. A terres balears, la Pobla de Mafumet defensarà un gol d'avantatge davant el Constància i buscarà passar a la següent ronda fidel al seu estil de joc. Qui ho té un xic més complicat esportivament és el Reus, que va signar un mal resultat a casa (1-1). L'ambient a la Universitat d'Oviedo podria ser, no obstant, un punt a favor, donat que no s'espera una gran pressió considerant les característiques de l'equip asturià.

Els horaris i àrbitres dels partits de tornada

CERCEDA - LLAGOSTERA

Diumenge 29 (18 hores)

Xiula: Manuel A. Vaquero Girón (Castella i Lleó)

MUNTANYESA - CARTAGENA B

Diumenge 29 (18 hores)

Xiula: Gabriel Flaquer Rey (Balears)

CONSTÀNCIA - POBLA DE MAFUMET

Diumenge 29 (17 hores)

Xiula: Víctor Rives Leal (València)

UNIVERSITAT D'OVIEDO - REUS

Diumenge 29 (12 hores)

Xiula: Efrén Álvarez Prada (Galícia)

stats