Futbol Català
Esports Futbol 01/06/2011

La Pobla de Mafumet insisteix en la seva reclamació

El filial del Nàstic esgotarà tots els recursos legals possibles per defensar l'alineació presentada contra el Constància al partit d'anada

Redacció
1 min

La Pobla de MafumetEls responsables directius de la Pobla de Mafumet van enviar ahir dimarts un escrit al CDE, organisme adscrit al Consejo Superior de Deportes sobre l'eliminació de l'equip al play-off d'ascens davant el Constància. L'escrit de reposició l'han redactat conjuntament l'advocat del Gimnàstic de Tarragona, Jordi Lloret, i el de La Pobla, Xavier Forcadell. L'entitat presidida per Josep Mir pensa esgotar totes les vies i no descarta la justícia ordinària.

D'altra banda, el filial del Gimnàstic lamenta públicament el comportament del Constància el passat diumenge. El conjunt balear va tancar les portes del camp just a l'arribada de l'autobús que transportava l'expedició poblenca. Un lleig gest va ser el de penjar la circular de la RFEF a la porta d'accés a les instal·lacions. El tècnic de l'equip català, Kiko Ramírez, afirma que "nosaltres vam anar a jugar a futbol, no a barallar-nos amb ningú, no som uns vàndals. Estic trist amb tot el que ha passat. L'actuació del passat diumenge per part del Constància és indigna". El comportament del conjunt d'Inca queda lluny del que va tenir el filial grana fa una setmana, quan va cedir les instal·lacions als balears per entrenar-se i visitar el Nou Estadi.

stats