Futbol Català
Esports Futbol 29/05/2011

La Pobla viatja a Inca amb un notari

El filial del Nàstic no ha rebut suport del CSD per la seva eliminació i la federació tampoc enviarà la tripleta arbitral a les Illes Balears

àngel Garreta
1 min

BarcelonaLa Federació Espanyola de Futbol va eliminar la Pobla de Mafumet de la fase de promoció a Segona B després d'acceptar el recurs del Constància d'Inca per alineació indeguda. El filial grana va adreçar-se a totes les instàncies, fins i tot el CSD (Consejo Superior de Deportes) per demanar la cautelar de la sanció i disputar el partit de tornada de la primera ronda contra el Constància i, en tot cas, esperar una decisió final d'un òrgan superior durant la setmana vinent. Res d'això serà possible.

És per això que tot l'equip, acompanyat de l'alcalde de la Pobla, Joan Maria Sardà, s'ha desplaçat al Municipal d'Inca amb la presència d'un notari per donar fe. No obstant això, no s'espera que el partit es disputi, sobretot perquè la RFEF no ha enviat cap tripleta arbitral a xiular l'encontre, considerant que aquesta ronda ja està resolta amb la classificació del Constància i l'eliminació de la Pobla de Mafumet.

stats