FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 24/06/2012

La Pobla cau als penals contra el Ieclà, que és nou equip de Segona Divisió B

El partit ha acabat amb el mateix resultat que el partit d'anada (2-1) i, després que cap equip hagi marcat a la pròrroga, als penals el Ieclà s'ha imposat (5-4)

IeclaEl Ieclà és nou equip de Segona Divisió B després de superar als penals la Pobla de Mafumet. Els tarragonins, doncs, es queden a un sol pas de pujar a la divisió de bronze del futbol estatal.

Després que en el partit d'anada el conjunt tarragoní guanyés 2-1, en la tornada s'ha repetit el resultat a la fi del temps reglamentari. Pascui ha obert el marcador a favor del conjunt local als vuit minuts de joc, però poc més tard, Oribe feia l'empat amb un gran llançament de falta. Miki, ja en la segona part, ha fet el 2-1 definitiu que portava el partit a la pròrroga, en què cap dels dos equips ha aconseguit bellugar el marcador i s'ha arribat a la tanda de penals.

En la primera tanda, els dos equips han marcat quatre dels seus cinc llançaments. En els següents, Mosso ha fallat per la Pobla i Rafa López ha aconseguit transformar el penal decisiu que donava l'ascens al Ieclà.