Futbol Català
Esports Futbol 13/08/2011

El Prat vol recuperar el camí perdut

Les noves incorporacions de l'equip potablava reforcen un bloc pensat per tornar a competir a la zona noble del grup català de Tercera Divisió

Redacció
1 min
Vacas té tots els números d'entrenar el primer equip del Prat

El Prat de LlobregatEl Prat s'ha convertit en els darrers anys en un dels equips esportivament i econòmicament més solvents de Tercera Divisió. Des del silenci de les gestions fetes amb discreció, l'equip potablava s'ha consolidat a la categoria i ara busca disputar de nou una promoció d'ascens, la que seria la segona de la seva història després de l'estrena fa dues temporades.

L'equip, que el dirigirà Agustín Vacas (fins aquest estiu al juvenil pratenc de Lliga Nacional) s'ha reforçat amb noms de pes específic per la categoria i ha mantingut una bona base esportiva malgrat perdre figures com David Haro i Javi Lara. Amb les incorporacions de Charly Ruiz (Badalona), Óscar Sierra (Terrassa), Blas (Santboià), Albert Cazorla (Gramenet) o Matamala (Sant Andreu), el club presidit per Luís Quiñonero busca oblidar la discreta temporada 2010/2011 per tornar a competir dins el grup de favorits.

Durant la pretemporada, l'equip ha donat bones sensacions, superant per 3-0 l'Igualada, perdent per la mínima a l'últim minut contra un Segona B com el Sant Andreu a la Copa Catalunya i empatant a un gol contra el poderós Badalona. Els homes de Vacas rebran l'Horta i el Montcada al Municipal Sagnier en el tram final de la preparació, abans de començar el campionat.

El nou entrenador va realitzar funcions de secretari tècnic durant l'etapa de Manolo Márquez a la banqueta de l'AE Prat. Ara, Agustín Vacas intentarà aplicar un estil similar de futbol a la seva plantilla, conscient del fruit de l'èxit de l'estil de l'actual entrenador escapulat, que suma al seu palmarès dues promocions d'ascens seguides amb el Prat i el propi Badalona.

stats