Publicitat
Publicitat

Futbol Català

La decisió final, en poc més d'una setmana

Premià de Mar podria quedar-se sense futbol

El president del CE Premià, Miguel Ángel Verdejo, amenaça amb treure l'equip de la població i fusionar-lo amb un altre club si no surt ningú disposat a presidir l'entitat i assumir el deute econòmic amb l'actual plantilla

Aproximadament 75.000€ separen ara mateix al Premià de la seva participació amb normalitat a Primera Catalana. El màxim dirigent del club, Miguel Ángel Verdejo, ha manifestat que no vol posar més diners de la seva butxaca i que l'entitat té poc més d'una setmana per buscar un nou president que, al marge de fer-se amb l'equip, pagui el deute acumulat del club amb els jugadors. En cas contrari, podria moure la plaça a la categoria de Premià de Mar a una altra localitat.

Verdejo només ha deixat aquestes dues sortides viables. El dirigent no vol perdre diners i només una possible fusió amb una altra població interessada en una fitxa per participar a Primera Catalana salvaria la situació si cap persona decideix assumir les actuals condicions per mantenir intocable un club que compta amb 96 anys d'història al seu darrere.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT