Fase d'ascens a Segona B
Esports Futbol 20/06/2011

El president del Comarca de Níjar no deixarà entrar a la premsa ni garanteix la seguretat al seu camp

Juan José Segura ha explicat a COM Ràdio que l'Ajuntament de Níjar té un conveni exclusiu amb Canal Sur, cosa que ells neguen, i que diumenge hi ha festes al poble i no hi haurà forces de seguretat a l'estadi

Albert Solé
2 min
Juan José Segura, president del Comarcar de Níjar.

BarcelonaDesprés de la tensió que es va viure ahir al Nou Municipal de Reus en el partit amb el Comarca de Níjar (2-0) de l'última eliminatòria de la fase d'ascens a 2a B, el seu president, Juan José Segura, sembla que vol venjar-se d'alguna manera. Avui als micròfons de COM Ràdio ha explicat que tot i que la directiva del Reus els va tractar molt bé, s'ha queixat que només els van oferir 25 entrades (i en van venir 50 de Níjar), que no hi havia seguretat per protegir aquestes 50 persones i que van ser insultades pels aficionats locals. I que "algunes persones ben vestides de la llotja, van fer comentaris deshonestos cap a mi i l'alcalde de Níjar perquè no portàvem ni vestit ni corbata, i no parlem català però l'entenem".

Potser per tot això que ha explicat, o perquè el primer gol del Reus va ser molt polèmic perquè hi havia el porter al terra lesionat, però Juan José Segura no ha assegurat que diumenge que ve (19.45h) hi hagi forces de seguretat al camp, "perquè hi ha festes al poble", tot i que diu que ha demanat a la federació de canviar el partit a dissabte.

El president del Comarca de Níjar tampoc ha assegurat que la premsa catalana puguin entrar a l'Estadi Municipal Antonio Gutierrez Guti "perquè l'Ajuntament té un conveni exclusiu amb Canal Sur Ràdio i Televisió i ningú més pot emetre el partit". Malgrat aquesta declaració, Jordi Sunyer de TV3 explicava tot seguit al Twitter que ha parlat amb la televisió andalusa i neguen l'existència d'aquest conveni. De fet, l'altra premsa andalusa que durant tot l'any ha retransmès els partits des de l'estadi del Níjar, no en sabien res tampoc. Juan José Segura ha explicat que això no és decisió seva, si no de l'ajuntament, i que qui ha de deixar entrar la premsa al camp és l'alcalde, que curiosament és el seu nebot.

stats