Futbol Català
Esports Futbol 27/08/2011

A la recerca dels primers triomfs

Segona jornada de Lliga i segona que ofereix un derbi català a Segona B. Obriran la jornada el Badalona i l'Hospitalet al Camp del Centenari, dissabte a la tarda

Redacció
1 min
Una imatge del derbi Badalona-L'Hospitalet de la temporada passada

BarcelonaAvançat a dissabte a la tarda, es disputarà el derbi català de la jornada a Segona B. El Badalona -que va perdre en la primera jornada contra el Terol- i l'Hospitalet -que es va deixar dos punts contra el filial del Mallorca- buscaran la primera victòria de la temporada. Els dos equips són, sobre el paper, els catalans amb més potencial per aspirar a colar-se entre els quatre primers i disputar la fase de promoció d'ascens a Segona A. Els escapulats la van jugar l'any passat i els riberencs es van quedar a les portes.

Tres dels quatre equips catalans restants jugaran a domicili. El Llagostera, al camp de l'Atlètic Balears, el Lleida, al terreny de joc del filial del València, i el Sant Andreu, a casa de l'Sporting Maonès. El Reus, l'únic català que va sumar els tres primers punts, rebrà el Dénia al Baix Camp diumenge a la tarda en el partit que emetrà en directe el canal Esport3.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

BADALONA - L'HOSPITALET

Dissabte, 27 d'agost · 18:30 hores

ATLÈTIC BALEARS - LLAGOSTERA

Diumenge, 28 d'agost · 11:30 hores

VALÈNCIA MESTALLA - LLEIDA

Diumenge, 28 d'agost · 12 hores

SPORTING MAONÈS - SANT ANDREU

Diumenge, 28 d'agost · 12 hores

LLEIDA - DÉNIA

Diumenge, 28 d'agost · 17:30 hores

stats