Futbol Català
Esports Futbol 21/05/2011

El Sabadell busca un bon resultat a casa i el Badalona marcar a domicili per encarar la tornada

Els arlequinats esperen una Nova Creu Alta plena com mai davant l'Eibar. Els escapulats, optimistes però prudents en la seva visita a l'estadi del Leganés

Redacció
1 min
Una imatge del Sabadell-Lleida de la primera volta

BarcelonaA Sabadell compten les hores restants per un dels partits més importants de la seva història recent. La visita de l'Eibar suposarà el primer 'combat directe' en la lluita per l'ascens a Segona entre dos campions. Per part de l'equip basc, gairebé 300 espectadors assistiran a la Nova Creu Alta. L'equip català espera una assistència inèdita de públic a les instal·lacions, fins i tot provinent del recolzament d'altres clubs. El club ofereix entrades anticipades a 15€ fins avui mateix. Demà, a les guixetes, el preu serà de 35€ la tribuna, 20€ la general, 12€ per jubilats i edat juvenil i gratis pels menors de 12 anys.

Des de Badalona, un parell d'autocars de socis i aficionats recolzaran al conjunt escapulat a Leganés. Un d'ells sortirà avui mateix i farà nit i l'altre demà al matí directament per arribar a l'hora del partit. El conjunt dirigit per Manolo Márquez espera poder obtenir un bon resultat per decidir la tornada al fortí del Camp del Centenari. El club madrileny ha posat les entrades a 40€ la llotja (amb càtering inclòs), 20€ la tribuna, 15€ el lateral i fons i gratis per nens fins a 8 anys.

Horaris i àrbitres

SABADELL - EIBAR

22 de maig a les 19:30 hores (Nova Creu Alta)

Xiula: Sergio Usón Rosel (Aragó)

LEGANÉS - BADALONA

22 de maig a les 19 hores (Butarque)

Xiula: Fernando Roman Roman (Castella i Lleó)

stats