Futbol Català
Esports Futbol 20/08/2011

La lliga de bronze es posa en marxa

Sis equips catalans lluitaran enguany a Segona B. La competició es posa en marxa aquest cap de setmana amb la disputa de la primera jornada

Redacció
1 min
El renovat Sant Andreu serà un dels equips d'impredictible rendiment

BarcelonaBadalona, L'Hospitalet, Lleida Esportiu, Sant Andreu, Llagostera i Reus. Aquests són els sis equips catalans que prendran part del grup tercer de Segona B per la temporada 2011-2012 que dispara el tret de sortida aquest cap de setmana. Tot i la vaga de futbolistes organitzada per l'AFE -en defensa, majoritàriament, dels jugadors que no cobren al futbol més modest-, aquesta només afectarà paradoxalment les dues divisions professionals. La Segona B i la Tercera s'iniciaran amb normalitat.

El Llagostera, que s'estrena a la categoria per primera vegada a la seva història, obrirà el foc dels equips catalans a casa, rebent l'Ontinyent diumenge a les 17:30 hores al Municipal. Tres equips catalans més jugaran a casa el primer partit: Sant Andreu, L'Hospitalet i Lleida. Els altres dos ho faran fora. El Reus, precisament, al Camp d'Esports de Lleida -primer derbi de la temporada- i el Badalona, a Terol.

LA JORNADA DELS EQUIPS CATALANS

LLAGOSTERA - ONTINYENT

Diumenge 21 d'agost · 17:30 hores

SANT ANDREU - ANDORRA

Diumenge 21 d'agost · 18 hores

L'HOSPITALET - MALLORCA B

Diumenge 21 d'agost · 18 hores

TEROL - BADALONA

Diumenge 21 d'agost · 18 hores

LLEIDA - REUS

Diumenge 21 d'agost · 20:30 hores

stats