Futbol Català
Esports Futbol 19/06/2011

El Martinenc desautoritza les recents declaracions realitzades perl Rafael Joaquim sobre l'Històrics

La directiva del club organitzador del tradicional trofeu d'estiu no comparteix les opinions que l'actual president d'honor del torneig ha fet públiques en alguns mitjans

àngel Garreta
2 min
Rafael Joaquim

BarcelonaLes polèmiques declaracions del creador del Torneig d'Històrics del Futbol Català i actual president d'honor, Rafael Joaquim, no han sentat gens bé dins la directiva del Futbol Club Martinenc. El club del Guinardó, organitzador màxim de la clàssica competició estiuenca, ha fet públic un comunicat on desautoritza les recents declaracions realitzades per Joaquim als mitjans informatius i lamenta que algun altre club s'hagi pogut ofendre.

En aquestes declaracions, el president d'honor de l'Històrics va criticar l'entitat per haver-lo apartat de la primera línia del torneig i amenaçava l'actual campió, l'Europa, de no convidar-lo mai més per haver decidit no defensar el títol enguany argumentant divergències en la planificació esportiva de la pretemporada. El Martinenc ha emès la següent explicació.

COMUNICAT FC MARTINENC

El Futbol Club Martinenc vol fer pública la següent nota de premsa per aclarir algunes declaracions realitzades a diversos mitjans de comunicació per part del Sr. Rafael Joaquim:

-El FC Martinenc desautoritza les diferents declaracions fetes per aquest exdirectiu de l'entitat, en les quals el club està en total desacord. Volem deixar molt clar que en cap cas reflecteixen un posicionament o una opinió oficial del nostre club.

-El FC Martinenc reafirma l'estructura del Torneig i aprofita per agrair i felicitar la preparació de la XXVI edició a l'equip de treball que s'està encarregant de fer-ho.

-El FC Martinenc lamenta que aquest fet hagi pogut ofendre alguns clubs que van ser nomenats en aquestes declaracions i aprofita per reafirmar els valors que han fet d'aquest torneig uns dels més importants del país, com són la convivència, l'amistat i la germanor entre tots els clubs que han anat participant durant aquestes XXV edicions.

stats