Futbol Català
Esports Futbol 20/02/2011

El Llagostera recupera el liderat

Resum de la jornada / Tercera Divisió: Quatre dels cinc primers classificats tornen a puntuar aquesta jornada. El Premià dóna la sorpresa guanyant al Vilafranca

àngel Garreta
1 min
El derbi entre Pobla i Reus / Foto: JOSEP M. GARCIA

BarcelonaEl Llagostera torna a ser el líder de la lliga després de golejar un fluix Terrassa (1-4) que s'apropa perillosament a la zona calenta de la lliga. El fins ara líder, la Muntanyesa, ha caigut derrotat a casa amb el tercer classificat, el Cornellà (0-2). Al derbi de la zona de Tarragona, Pobla de Mafumet i Reus han signat taules (0-0) fet que permet als locals mantenir la quarta plaça de la lliga. Els del Baix Camp no acaben d'encarrilar una ratxa seguida de bons resultats que els torni a ficar al play-off.

Per la seva banda, l'Europa ha superat amb facilitat l'Ascó (2-0) i empata amb la Pobla a la quarta plaça de la lliga (l'equip escapulat és cinquè per gol average general). Dos partits han suposat la gran notícia de la jornada. D'una banda, la golejada del Manlleu a camp de l'Espanyol B (0-3) que deixa els de Francesc Cargol en lluita per la zona alta i els blanc-i-blaus en un estat de crisi total malgrat el canvi d'entrenador. Per sota, el Premià ha aturat el Vilafranca de Puchi i ha sumat la seva tercera victòria de la temporada (2-1).

La resta de resultats són: Prat 0 - Gavà 0; Castelldefels 4 - Amposta 1; Vilanova 1 - Masnou 1 i Balaguer 1 - Palamós 1.

stats