Futbol Català
Esports Futbol 28/03/2011

El Sabadell recupera el liderat de la lliga i el Santboià demostra que donarà guerra fins al final

Segona B / Resum jornada 31: Els arlequinats manen al grup tercer després de capgirar el marcador a Santa Coloma. El Sant Andreu empata a casa i deixa escapar una oportunitat d'entrar a la zona noble

Redacció
2 min

BarcelonaSabadell i Badalona juguen a gat i gos. Ara tu, ara jo. En una nova jornada d'estretor a la part alta del campionat, els arlequinats tornen al liderat després de capgirar el marcador al derbi disputat contra la 'Grama' a Santa Coloma. L'equip local va somiar per uns instants en seguir la seva èpica escalada dins la zona baixa amb un gol de Vila als cinc minuts de la represa. Al tram final, però, l'equip de Lluís Carreras va donar-li la volta a la truita i va empatar a deu minuts per a la finalització amb gol de Fito. El gerro d'aigua freda pels locals i d'esclat d'alegria pels visitants va arribar en temps afegit, amb un gol de Joaquin al minut 91.

El Badalona va deixar escapar una bona oportunitat a Oriola per manar com a primer de la lliga i per marcar distàncies amb un rival més que directe, tot i que va sumar un positiu punt a domicili. Sellarés va obrir la llauna pels escapulats al minut 19 de partit i el conjunt badaloní va afrontar bona part del partit amb un home més a la segona part. A sis minuts pel final, Carmelo, a la sortida d'un córner, va empatar pels locals.

Entre els aspirants a finalitzar entre els quatre primers, el Sant Andreu va desaprofitar per segona vegada a casa una bona ocasió per trobar-se en aquesta privilegiada situació. Una altra vegada ho va fer contra un equip de la zona de descens, en aquest cas el Mallorca B. I això que les coses es van posar de cara ben d'hora pels de Natxo González, amb gol de Moyano al minut 3. No obstant, el visitant Sergi va empatar l'encontre a tocar de la mitja hora del primer temps i res va moure el marcador final.

L'Hospitalet de Miguel Álvarez, que fins ahir portava deu jornades de lliga sense perdre i quatre consecutives sumant la victòria, va ensopegar a camp de l'Atlètic Balears per la mínima. Després de sortir viu al descans, sense gols en contra, l'equip riberenc va gaudir d'un penal a favor i l'expulsió del porter rival per endur-se el partit. La pena màxima no la va transformar Corominas i a la recta final del partit el local Martins, amb un gol al minut 76, va acabar amb la ratxa dels catalans.

Dos equips catalans van protagonitzar les golejades de la jornada. El Lleida va tornar a situar-se a tocar de la zona de privilegi amb una contundent golejada contra l'Sporting Maonès. Xavi Jiménez i Rayo, al primer temps, i Asier i Imaz, al segon, han certificat el triomf dels d'Emili Vicente. A la zona baixa, l'últim classificat de la lliga, el Santboià, està protagonitzant un mes de març sorprenent, retrobant-se amb la victòria i no deixant aparcada aquesta sensació. Els de Paco Clos, que tot i això tenen virtualment impossible salvar-se, sumen tres triomfs consecutius i contundents, el d'aquest diumenge contra el rival al que cal donar caça, el Benidorm, qui marca la zona de promoció de permanència.

Tots els resultats de la jornada

Lleida 4 - Sporting Maonès 0

Castelló 0 - Alzira 0

Gramenet 1 - Sabadell 2

Santboià 3 - Benidorm 1

Sant Andreu 1 - Mallorca B 1

Atlètic Balears 1 - L'Hospitalet 0

Oriola 1 - Badalona 1

Dènia 1 - Terol 1

Alcoià 1 - Alacant 1

Ontinyent 0 - Gandia 1

stats