Futbol Català
Esports Futbol 10/04/2011

El Sabadell ja pensa en el títol mentre el Lleida entra dins la zona de promoció d'ascens

Segona B / Resum jornada 33: Els arlequinats guanyen a Sant Andreu i marquen distàncies. El Lleida supera el Terol en un Camp d'Esports que ha registrat la millor entrada en cinc anys a la Terra Ferma

Redacció
2 min
El derbi de la jornada ha caigut del cantó arlequinat / Foto: DZILAM MÉNDEZ

BarcelonaDos equips catalans s'han convertit en els autèntics protagonistes de la jornada. D'una banda, el Sabadell ha superat el Sant Andreu al Narcís Sala en el duel de la jornada. El gol del triomf dels arlequinats ha arribat a poc d'acabar el primer temps. Aprofitant una jugada per banda, Juvenal ha rematat al fons de la xarxa al minut 39. L'equip andreuenc ha reclamat mans en el control de la pilota del jugador visitant. Al segon temps hi ha hagut opcions d'empat dels locals que han topat una vegada i una altra amb el porter De Navas. El Sabadell també ha perdonat el 0-2 en alguna acció.

La tarda perfecta s'ha viscut a Lleida. Victòria contundent de l'equip d'Emili Vicente contra el Terol amb gols de Xavi Jiménez, Gallego i Rayo, tots ells a l'inici del segon temps, que han vingut acompanyats d'una gran festa social a la graderia. Més de 4.000 persones han assistit al Camp d'Esports en la millor entrada blava de les darreres cinc temporades. Els de la Terra Ferma ja ocupen plaça noble a la lliga i estan decidits a superar la crisi econòmica a base de futbol i gols.

Per sota, el Santboià ha sumat el seu cinquè partit seguit sense perdre i ha igualat a zero gols a casa contra l'Alacant. Un punt més que positiu pels de Paco Clos. La Grama, per la seva banda, ha caigut durament golejada per 5-1 al camp de l'Atlètic Balears, però es manté a tres punts de la plaça de promoció de permanència. Aquesta zona la marca un Benidorm que ha pescat un punt del Camp del Centenari davant d'un Badalona que, tot i mantenir-se segon, només ha guanyat un dels darrers set partits. L'Hospitalet s'ha vist superat al camp de l'Ontinyent. Dos gols d'Óscar Garcia han donat la volta a la diana inicial de Cirio, que havia posat per davant els de Miguel Álvarez.

Tots els resultats de la jornada

Oriola 1 - Sporting Maonès 1

Santboià 0 - Alacant 0

Castelló 1 - Mallorca B 0

Atlètic Balears 5 - Gramenet 1

Badalona 0 - Benidorm 0

Lleida 3 - Terol 0

Dènia 1 - Alzira 1

Alcoià 0 - Gandia 1

Sant Andreu 0 - Sabadell 1

Ontinyent 2 - L'Hospitalet 1

stats