Futbol Català
Esports Futbol 10/04/2011

La Tercera incorpora més aspirants a l'èxit

Tercera Divisió / Resum jornada 33: El Prat derrota l'Europa i s'afegeix a la llista de candidats a les quatre primeres places del campionat. Del segon al vuitè de la taula hi ha només cinc punts de diferència amb quinze en joc

Redacció
1 min
Vilanova i Pobla han signat taules

BarcelonaEl tram final de la temporada a la darrera categoria del futbol estatal es presenta emocionant, almenys pel que fa al grup català. Vuit equips aspiren clarament a jugar la promoció d'ascens i el que en fa nou, l'Espanyol B, potser encara no ha dit la darrera paraula després de guanyar 0-3 a Gavà. La jornada va començar dissabte amb un empat entre Llagostera i Cornellà (1-1). Els locals enfilen el camí directe al títol de lliga mentre els verds no perden el tren de la promoció. Un dels equips beneficiats de la jornada és el Reus, que ja és segon després de superar el penúltim, l'Ascó, a casa (2-0).

El Prat, per la seva banda, ha aprofitat la darrera carta que tenia per aspirar al play-off, superant l'Europa (1-0) en un duel on el visitant Cebri s'ha lesionat per sis mesos. La Monta ha superat al Masnou a domicili i torna a ocupar la tercera posició. Tanca la zona noble la Pobla de Mafumet, que ha empatat a domicili (2-2) al camp del Vilanova. La contundent victòria del Manlleu a Vilafranca (1-4) deixa els homes de Francesc Cargol a un punt del quart lloc.

Tots els resultats de la jornada

Llagostera 1 - Cornellà 1

Prat 1 - Europa 0

Gavà 0 - Espanyol B 3

Masnou 1 - Muntanyesa 2

Amposta 2 - Terrassa 1

Balaguer 1 - Premià 0

Vilanova 2 - Pobla Mafumet 2

Palamós 2 - Castelldefels 2

Vilafranca 1 - Manlleu 4

Reus 2 - Ascó 0

stats