Esports Futbol 01/05/2011

El Sabadell perd en l'homenatge del seu títol de lliga mentre el Sant Andreu s'acomiada de l'ascens

Segona B / Resum jornada 36: El Sabadell rep el passadís de campió però cedeix una derrota contra l'Alcoià. El Sant Andreu segueix negat a casa i la Gramenet s'aferra al somni de la permanència guanyant a Can Peixauet

Redacció
2 min
Passadís de campió al Sabadell

BarcelonaA la Nova Creu Alta i davant una entrada de públic pròpia de Segona A (6.105 espectadors), el Sabadell va rebre l'homenatge pel títol de lliga del grup tercer de Segona B i també el passadís d'honor fet pels jugadors de l'Alcoià. Fruit de la falta de pressió, de la motivació d'un rival que lluita pel mateix premi final o potser de totes dues coses, el resultat final va ser de derrota dels catalans per 0-1, la primera de les darreres set setmanes pels arlequinats. El gol, obra de Fabiani al minut 21.

D'entre tots els catalans aspirants a disputar l'ascens, qui va ser campió de lliga l'any passat i lluitador fins al final per aquest premi, no podrà repetir somni. El Sant Andreu, amb una derrota clara a casa per 0-3 davant l'Oriola en partit jugant ahir dissabte, va deixar anar de forma virtual -i combinada amb els resultats d'avui- tota opció de ficar el cap a la zona noble.

El Badalona es va deixar remuntar al tram final de partit (2-1) per un Alzira que s'ha situat a un punt de la promoció de permanència quan semblava fa un parell de mesos sentenciat al descens. L'equip de Manolo Márquez no té ara mateix garantitzada la segona plaça que conserva i ni tan sols la disputa de la promoció. A tocar -amb els mateixos punts però en cinquè lloc- s'ha posat un Lleida liderat per 'pitxitxi Rayo' al camp del Gandia. Els d'Emili Vicente han manat en tot moment al marcador i han jugat força estona contra deu jugadors, certificant finalment un contundent 2-5.

L'Hospitalet, amb una clara golejada 3-0 contra el Dénia, s'ha situat a tres punts de la promoció d'ascens i encara no descarta res fins al final de temporada. Qui tampoc descarta res és una decidida Gramenet que s'ha desfet per 2-1 del Castelló i a falta de sis punts per jugar-se, es troba a només dos del Benidorm, equip que marca la posició de promoció de permanència, una idea de salvació que ha cobrat força de nou a Santa Coloma. En el duel entre els dos darrers de la taula, el Mallorca B va guanyar 3-1 a les Illes Balears al també descendit Santboià.

Tots els resultats de la jornada

Sant Andreu 0 - Oriola 3

Alzira 2 - Badalona 1

Gramenet 2 - Castelló 1

Alacant 1 - Sporting Maonès 2

Mallorca B 3 - Santboià 1

L'Hospitalet 3 - Dènia 0

Atlètic Balears 1 - Ontinyent 0

Gandia 2 - Lleida 5

Terol 2- Benidorm 2

Sabadell 0 - Alcoià 1

stats