Futbol Català
Esports Futbol 15/05/2011

Ni L'Hospitalet ni el Lleida poden guanyar, però Alcoià i Oriola tampoc donen opció al miracle

Segona B / Resum darrera jornada: La victòria del Badalona a Mallorca garantitza la segona plaça als escapulats. El derbi català en la lluita pel play-off no ha decantat el necessari triomf per cap dels dos equips. No obstant, els empats dels rivals directes han deixat sense opcions a riberencs i lleidatans

Redacció
2 min
Imatge del derbi entre 'Hospi' i Lleida

BarcelonaTotes les opcions per comptar amb tres equips catalans a la promoció d'ascens a Segona A havien de passar per dues condicions: la primera i que no s'ha complert, la derrota d'Alcoià i/o Oriola en els seus respectius partits. Tots dos equips han acabat la jornada sumant un punt. La segona, que tampoc ha tingut lloc, la victòria de L'Hospitalet o el Lleida en el duel directe que ha emparellat tots dos equips a la Feixa Llarga i que ha finalitzat sense gols (0-0) en un empat que no ha donat opció a somiar a cap dels dos equips en cap moment de la jornada final.

El Badalona, amb un triomf patit a Mallorca (0-1), ha derrotat al filial balear i s'ha assegurat la segona plaça de la lliga i el factor camp en la primera de les eliminatòries. Així doncs, finalment dos equips catalans disputaran l'ascens a la divisió de plata i signaran la classificació final del campionat ocupant el primer lloc (Sabadell) i el segon (Badalona). Els arlequinats han acomiadat una sensacional temporada amb un triomf (1-0) a casa contra el Santboià.

Els dos equips catalans restants no s'han jugat res a la darrera jornada i han acomiadat la temporada a casa davant la seva afició. El Sant Andreu ha caigut derrotat per 1-2 davant el Castelló i la Gramenet, que ha descendit de categoria, no ha pogut sumar un darrer triomf simbòlic en perdre 1-3 davant el Dènia. Així doncs, disputaran la promoció a Segona A (en aquest ordre): Sabadell, Badalona, Alcoià i Oriola. Finalment, la promoció de permanència la jugarà el Benidorm, que ha guanyat 0-2 en el seu duel directe per aquesta plaça amb l'Alzira, qui la defensava aquesta jornada. Baixen a Tercera: Alzira, Gramenet, Mallorca B i Santboià.

Tots els resultats de la darrera jornada

Alacant 0 - Terol 0

Alzira 0 - Benidorm 2

Gandia 0 - Sporting Maonès 1

Mallorca B 0 - Badalona 1

L'Hospitalet 0 - Lleida 0

Gramenet 1 - Dènia 3

Atl. Balears 1 - Alcoià 1

Sant Andreu 1 - Castelló 2

Oriola 0 - Ontinyent 0

Sabadell 1 - Santboià 0

stats