Futbol Català
Esports Futbol 29/11/2010

El Llagostera és líder en solitari i l'Europa fa història a Vilanova per situar-se entre els quatre primers

Tercera Divisió / Resum de la jornada 15

àngel Garreta
2 min
Imatge del Vilanova - Europa disputat a l'Alumnes Obrers

BarcelonaNo va fallar el Llagostera en el partit de la jornada a Tercera. El conjunt d'Oriol Alsina va superar dissabte al Manlleu i, gràcies a la derrota de la Muntanyesa a La Bòbila de Gavà, ocupa el primer lloc de la taula en solitari. La notícia positiva pels d'Osona va ser el retorn als terrenys de joc de Baruc, lesionat des de la pretemporada.

En aquesta ajustada temporada (tres punts separen la quarta plaça de la catorzena), un equip ha tret el cap per primera vegada al canviant grup dels quatre primers classificats. L'Europa va guanyar per 0-1 a Vilanova trencant totes les seves estadístiques negatives al Garraf. L'equip escapulat feia 47 anys que no obtenia el triomf sobre els vilanovins a domicili i sumava sis temporades sense transformar un gol a l'Alumnes Obrers. La victòria, al marge d'històrica, li va servir al conjunt de Pedro Dólera per entrar a ocupar la darrera plaça de promoció.

Qui també suma registres històrics però en aquest cas negatius és el "nouvingut" Ascó (fruit de la fusió amb el Benavent). L'equip dirigit per Mauro Ravnic no guanya des de la tercera jornada de lliga. Aquest cap de setmana el conjunt verd va ser derrotat pel Vilafranca, equip que va retrobar-se amb la victòria gràcies a un penal transformat per Puchi.

Prat i Espanyol B van empatar a un gol al Sagnier. El filial blanc-i-blau, malgrat que fa amb aquesta cinc setmanes que no perd, es troba encara a dos punts d'entrar a ocupar la zona de promoció d'ascens per la qual ha estat dissenyat. Els resultats del cap de setmana deixen el Llagostera líder amb 28 punts, seguit de la Muntanyesa amb 25, Pobla de Mafumet amb 24 i Europa amb 23 (els quatre equips en zona de promoció). Per sota, últim està el Premià amb 11 punts, penúltim l'Ascó amb 12 i marca la zona de descens el Vilanova amb 14.

stats