Futbol Català
Esports Futbol 27/02/2011

El Reus torna a col·locar-se al 'play-off'

Tercera / Resum de la jornada: L'Espanyol B goleja a Ascó (0-4) i es posa a tocar de la quarta plaça de la lliga. Tres dels quatre primers han punxat aquesta setmana.

àngel Garreta
1 min
El Reus ha tret profit dels resultats del diumenge

BarcelonaDos equips han tret tot el suc possible de la jornada d'avui a Tercera Divisió: el Llagostera i el Reus. Els gironins van guanyar dissabte 2-0 al darrer classificat de la lliga, el Premià, i després de les combinacions de resultats de diumenge treu ja quatre punts al segon classificat i destaca encara més el seu lideratge. La Muntanyesa ha empatat a Manlleu (0-0) i no ha pogut seguir l'estela del líder. Per la seva banda, els d'Osona no han pogut, amb l'empat, entrar dins el grup de privilegi.

L'altre beneficiat, el Reus. Els de Santi Castillejo han superat l'Europa (1-0) i han aconseguit la quarta plaça de la lliga. L'Espanyol B, molt despenjat les darreres setmanes, s'ha situat ara a només tres punts del Reus després d'una golejada clara a Ascó (0-4). El campionat de Tercera s'estreny i es torna cada vegada més boig com més a prop hi ha el final. Del segon al desè classificat només hi ha vuit punts de diferència.

La resta de resultats de la jornada són: Gavà 1 - Vilanova 1; Masnou 0 - Balaguer 1; Cornellà 0 - Castelldefels 1; Vilafranca 3 - Pobla Mafumet 1; Amposta 0 - Prat 2; Palamós 1 - Terrassa 0.

stats