Futbol Català
Esports Futbol 28/06/2011

El cos tècnic i la direcció esportiva del Reus, renovats

Santi Castillejo entrenarà l'equip roig-i-negre a Segona B en la seva tercera temporada i Gerard Escoda dirigirà la seva composició als despatxos

àngel Garreta
1 min
Castillejo admet el mal moment dels del Baix Camp

ReusPocs dies després de sumar un meritori ascens a Segona B a l'hostil camp del Comarca de Níjar, la directiva del Reus treballa ràpid per confeccionar l'equip i tot el seu entorn per a la propera temporada. La principal notícia, confirmada pels mateixos protagonistes, és la renovació de Santi Castillejo i Gerard Escoda. El tècnic de l'equip entrenarà el Reus a Segona B en un acord ràpid que no ha suposat cap dificultat per veure la tercera temporada consecutiva de Castillejo a la banqueta reusenca, després de deixar de ser el segon entrenador i agafar el relleu de Calderé.

Per la seva banda, Escoda serà un any més el director esportiu de l'equip i l'encarregat, des dels despatxos, de configurar una plantilla competitiva per mantenir una divisió que el Reus ha necessitat cinc play-off consecutius per recuperar. El segon entrenador de l'equip, Javi García, així com tots els delegats (d'equip i de camp), fisioterapeuta i encarregats de material formen també part d'aquesta renovació.

stats