Futbol Català
Esports Futbol 25/05/2011

El 601 és el número de la sort a Sabadell

Tindran entrada al camp de l'Eibar els socis arlequinats que han participat al sorteig de les entrades entre el número 601 i el 90

àngel Garreta
1 min
L'afició arlequinada a la Nova Creu Alta

BarcelonaLes entrades per veure el partit de tornada de la promoció de campions entre l'Eibar i el Sabadell han anat cares. No pel preu sinó per la demanda. Un total de 710 socis del Centre d'Esports Sabadell van demanar entrada per l'estadi d'Ipurua on aquest dissabte (18 hores) es jugarà la tornada que decidirà quin dels dos equips pujarà directament a Segona A i quin d'ells anirà a la segona fase. Els números afortunats són els reservats entre el 601 i el 90.

Aquest matí, passades les 12 (hora oficial del sorteig) i davant un notari que no ha arribat a la Nova Creu Alta a temps sinó gairebé mitja hora tard, el club arlequinat ha procedit al sorteig. Els socis afortunats podran comprar les entrades fins dijous a les 22 hores en horari d'oficina (de 10 a 14 i de 18 a 22 hores). El club ha fet saber que no trucarà als guanyadors per comunicar-ho. Només ho farà amb la resta d'abonats a partir de dijous a les deu de la nit si els socis guanyadors no han comprat la seva entrada, començant pel número de tall final cap endavant i fins liquidar el nombre d'entrades no retirades.

stats