Futbol Català
Esports Futbol 13/12/2010

Puigdollers profana El Collao

El conjunt arlequinat, primer equip en guanyar a casa de l'Alcoià (0-1)

Redacció
1 min
Carreras, tècnic del Sabadell

AlcoiL'equip de Lluís Carreras no només va a l'alça en futbol i joc sinó també a la classificació. L'equip arlequinat s'està especialitzant en guanyar a terrenys impossibles: fa quinze dies a Ontinyent i ahir a Alcoi. Precisament el triomf del Sabadell contra l'Alcoià fa que els catalans ocupin ara la tercera plaça de la lliga, a dos punts del liderat.

Després d'un inici de partit marcat pel respecte dels dos equips i molt protagonisme de la pilota aturada com a recurs ofensiu, el Sabadell va començar a manar al joc i a crear perill per les bandes. Abans del gol visitant, Hiroshi podria haver avançat als arlequinats en una acció cara a cara amb el porter. Qui no va fallar va ser Puigdollers, a un minut per la finalització del primer temps. El jugador català va rematar de cap al segon pal una precisa centrada i la va bombejar creuada lluny de l'abast del porter.

Al segon temps el ritme el va seguir imposant el Sabadell, però aquest es va anar rebaixant d'intensitat cap al final. El conjunt local va tenir la seva millor ocasió cap al final, però De Navas va estar providencial davant un remat de Fabiani. Amb aquest resultat el Sabadell ja fa sis setmanes que no perd.

stats