Futbol Català
Esports Futbol 28/02/2011

El lideratge del Sabadell s'escapa al minut 94

Taules a la Nova Creu Alta contra el Gandia (2-2)

Redacció
1 min

SabadellMés a tocar que mai ha tingut el liderat el Sabadell. De fet, l'equip de Lluís Carreras era gairebé virtual líder dins el quart minut del temps afegit del partit disputat a la Nova Creu Alta contra el Gandia, però una diana de Nacho Verdés, aprofitant una passada de la mort després d'una errada defensiva, ha resultat clau per evitar la primera plaça dels arlequinats.

Als tres minuts de joc, Juvenal ha avançat al Sabadell al marcador amb un gran xut impossible d'aturar pel porter Reguero. L'empat visitant ha arribat a tocar de la mitja hora amb una pena màxima molt i molt discutida per la parròquia local. San Julian no ha perdonat des dels onze metres. A dos minuts pel descans, gol de Marc Fernández en aprofitar un refús en el xut d'una falta.

Al segon temps el Sabadell ha intentat buscar el tercer des del principi i una de les més clares opcions l'ha tingut Hiroshi al final de l'encontre, quan el marcador mostrava el minut 87. Després de perdonar en moltes ocasions, el liderat de la lliga ha marxat de Sabadell quan el partit agonitzava.

stats